08.05.2022 kell 12.00 Tallinn Music Week korraldas meie keskuse pargis emadepäeva kontserti

12.00 Emadepäeva pika-laua pidu
Vaba Loome Keskuse aed Võta kaasa piknikukorv või vali lemmiksöök kohapeal
(Vabaduse 20)

13.00–14.00 Emadepäeva kontsert: Curly Strings
14.00–16.00 Ühine puude istutamine EV100 pargis

 

TMW linnafestival kutsub mõlema linna avalikus ruumis üheskoos liikuma, avastama ja looma – külastama Tallinna Neljapäeva kunstigaleriide tuuri ja lastelt-lastele minifestivali, imetlema Narvas Kreenholmis ja Gerassimovi pargis heli- ja valgusinstallatsioone, jalutama Narva hoovides ja jõepromenaadil tasuta linnakontsertide saatel, osalema esmakordselt Narvas toimuval Plaaditurul ning avalikes vestlustes noorte kliimaängist venekeelse meedia rollini Eestis. Ühendfestivali lõpetavad pühapäeval, 8. mail Narvas pika-laua lõuna Uus Sild kogukonna-aias ning emadepäeva kontsert ja ühine puude istutamine EV100 pargis.

Tasuta linnafestivalile on oodatud igas eas huvilised ja üritused on tasuta.

Lisainfo: www.tmw.ee